Van nature ben ik een echte optimist. Mijn lach is altijd aanwezig geweest, maar er was een lange periode waarin die lach niet echt mijn hart bereikte. Diep vanbinnen voelde ik me niet gelukkig; er was een leegte die ik probeerde te vullen door te winkelen, een manier om mijn emoties te verdoven. Als je je hierin herkent, begrijp je vast dat dit slechts een kortetermijnoplossing is, vergelijkbaar met elke vorm van verslaving.

In de loop der jaren en na talloze trainingen en opleidingen, besefte ik dat alles wat ik nodig had om innerlijke rust te vinden en oprecht geluk te ervaren, al binnenin mij aanwezig was. De sleutel was om te leren hoe dit innerlijke potentieel te benutten. In 2009, na het afronden van mijn eerste buitenlandse opleiding wist ik dat mijn missie was om vrouwen in hun kracht te zetten.

Wat ik jullie wil leren, is de kracht van zelfbewustzijn, zelfliefde, zelfvertrouwen, zelfwaardering en zelfrespect. Hoewel we soms geneigd zijn anderen de schuld te geven van hoe we ons vanbinnen voelen, dragen we zelf voor 100% de verantwoordelijkheid voor de resultaten in ons leven. Dat betekent niet dat alles wat er met ons gebeurt onze schuld is, maar wel dat we volledig verantwoordelijk zijn voor hoe we ermee omgaan.