Persoonlijke coaching is voor iedereen die de verantwoordelijkheid wil nemen voor hun eigen leven en bereid is om bewust naar zichzelf te kijken. Het is een krachtig instrument voor persoonlijke groei en positieve verandering. Of je nu worstelt met uitdagingen zoals moeite hebben om ‘nee’ te zeggen, worstelen met onzekerheid of faalangst, of op zoek bent naar duidelijkheid over je diepste verlangens en een betekenisvolle richting in het leven, persoonlijke coaching kan je helpen. Het stelt je in staat om inzicht te krijgen in je eigen gedrag en keuzes en biedt begeleiding om obstakels te overwinnen en je persoonlijke effectiviteit te vergroten.

Als je het gevoel hebt vast te zitten en belemmeringen ervaart die je weerhouden om je volledige potentieel te bereiken, dan biedt persoonlijke coaching waardevolle ondersteuning. Of je nu je zelfbewustzijn wilt vergroten, oude patronen wilt doorbreken, of doelgerichter wilt worden, persoonlijke coaching is ontworpen om je te begeleiden in elke fase van je persoonlijke ontwikkeling.

Ongeacht waar je momenteel staat in je leven, persoonlijke coaching biedt de begeleiding en tools om de beste versie van jezelf te worden. Het is een kans om je kennis, vaardigheden en talenten te ontwikkelen en te groeien als individu. Dus, als je klaar bent om de regie over je eigen leven te nemen en stappen te zetten richting een beter, gelukkiger en meer vervullend leven, dan is persoonlijke coaching zeker iets voor jou.

Als coach sta ik aan jouw zijde om deze opwindende reis van zelftransformatie te begeleiden, van waar je nu bent naar waar je wilt zijn. We stellen samen een concreet traject op, waardoor jouw visie helder wordt en je stap voor stap kunt groeien tot de beste versie van jezelf. Je hoeft deze reis niet in je eentje te maken; ik ben er altijd om je te ondersteunen en aan te moedigen bij elke stap die je zet.

Wanneer je jezelf transformeert tot de beste versie van wie je kunt zijn, straal je een positieve energie en zelfliefde uit die automatisch mensen en situaties aantrekt die daarmee resoneren. Samen zorgen we ervoor dat je persoonlijke visie helder wordt gedefinieerd, en ik help je verantwoordelijkheid te nemen voor de stappen die je zet. Op deze manier doorlopen we samen jouw unieke levenspad naar een mooiere, liefdevoller en krachtigere versie van jezelf.

‘Het leven is zo kostbaar als een diamant. ”
Soms straalt en schittert het als een ster, soms zo dof als een lange donkere nacht. Maar diep in deze kostbare edelsteen, blijft altijd de stralende kracht.’ Ik heb ontdekt dat er in innerlijke vrijheid geen eindpunt bestaat. Het groeiproces gaat met andere woorden steeds verder. Dat betekent dat er wel degelijk tussenhaltes bestaan, maar geen eindstation. Ik begeleid jou stap voor stap doorheen een unieke reis naar binnen.

Contacteer mij en vraag vrijblijvend je gratis kennismakingsgesprek aan.

Ik heb een traject gevolgd bij Rosetta op een moment waarop ik klaar was om dieper innerlijk werk te doen.
Rosetta is DE coach die jou helpt om jouw diepere innerlijke wonden aan te pakken en dat loont écht de moeite, want dit leidt tot ware transformatie.
Rosetta pakt dus meteen de oorzaak aan en dat is ook de reden waarom je zo snel resultaat ziet bij jezelf 😉
Dit is ook de reden waarom ik mezelf zó heb zien transformeren in mijn traject.
Bij aanvang zei ze nog : Jij gaat een andere vrouw worden! En zo geschiedde het! 😄
Haar waardevolle teachings en tools hebben mij énorm geholpen in mijn eigen groeiproces, waardoor ze me het grootste cadeau gaf :
het vertrouwen dat alle antwoorden al in mij zaten en dat ik mezelf kan helpen.
Dankzij haar begeleiding heb ik mezelf mogen zien groeien tot een krachtige vrouw die zichzelf graag ziet en zich op de eerste plaats zet🙂
Ze is je grootste cheerleader, een prachtige energie en ik denk dat ik voor velen spreek als ik zeg dat je er ook nog eens een grote dosis humor bij krijgt🙂
So thank you Rosetta!!
Sumire Vidál

Dankbaar dat Rosetta als coach op mijn pad is gekomen. Ik worstelde met bepaalde aspecten van mijn leven en heb Rosetta gekozen na het intake gesprek omdat ze me niet aanraadde om mijn job, privé leven, woonplaats meteen te wijzigen (wat een andere coach wel deed tijdens het intakegesprek) . Rosetta leerde me om opnieuw naar mijn gevoel te luisteren en van binnen naar buiten  te leven. Een authentieke , mooie en lieve dame. Een gesprek met haar is steeds een eye opener, sluit ik af met een goed gevoel en  gemotiveerd om mijn doelen te behalen.  Absolute aanrader als coach als je even worstelt.

Celine De Pelsmaeker
Rosetta is een top coach, trainer en vrouw.
De manier waarop ze haar vragen stelt en open en onbevooroordeeld je antwoorden en soms excuses aanhoort, zorgt dat je u snel veilig voelt en begrepen. Ook al gaat ze niet akkoord met wat je zegt en weet ze dat het excuses zijn, ze zal daar begripvol en liefdevol mee omgaan waardoor je zonder het beseft openstaat en verder erover ingaat. Waardoor je haar toestaat om dingen bloot te leggen en om te vormen met jou.
De liefdevolle manier waarop ze te werk gaat en in het leven staat is voelbaar en leert ze jou ook aan.
Ze is in staat om je op heel korte termijn inzichten te bezorgen en je zelfliefde en innerlijke kracht te laten groeien.
Als ze met jou meestapt geeft ze jou de tijd en ruimte en kan je meeliften op haar vertrouwen en positivisme.
Een aanrader! Ze was elke euro waard en was de beste en meest waardevolle investering die ik in mezelf ooit heb gedaan! 🩷
Inge Nuytten
Jouw coachings voor mij hebben ontzettend veel betekend.
Voor mij waren deze het begin van een nieuw leven en van een nieuwe levensstijl.
In het begin heb ik het dikwijls moeilijk gehad.
Koppig als ik ben, mocht Rosetta me meer dan eens wakker schudden. Ik heb veel geweend en hard gewerkt om mijn boosheid en angsten te overwinnen, maar met haar strenge liefdevolle coachingsessies heeft Rosetta me stap voor stap hierdoor geholpen.
Vooral de relatie met mezelf was mijn grootste werkpunt.
Ik kon mezelf nog niet eens aankijken in de spiegel. Tegenwoordig, nog elke dag geniet ik van mijn spiegelbeeld en vertel ik mezelf hoe graag ik me zie en hoe geweldig ik ben.

Ook mijn andere levensgebieden werden aangepakt en stuk voor stuk zag ik mezelf openbloeien en veranderen in positieve zin.

Vandaag ben ik een sterke onafhankelijke vrouw en sta ik recht in mijn schoenen.
Ik heb een stabiele volwassen relatie met een prachtige, lieve, verstandige, ambitieuze en mag ik zeggen, hele knappe man Verder ben ik mijn eigen bedrijf gestart, ik heb een positief zelfbeeld, vele vrienden, een warme thuis, en bovenal ik voel me over het algemeen goed.
Als ik vandaag tegenslag of angsten heb, dan kan ik daar mee omgaan en dat is zo een fijn gevoel.
Rosetta, met woorden is het moeilijk te omschrijven hoe dankbaar ik je ben. Je hebt mijn ogen geopend, en mijn hart genezen. Het is geen makkelijk proces geweest en nog steeds ben ik niet waar ik wil zijn, maar ik heb er vertrouwen in dat ik er kom.
Ik ben het universum zo dankbaar dat jij op mijn pad terecht gekomen bent. Jij hebt me opnieuw leren liefhebben, dat is het mooiste geschenk dat ik uit jouw coachings gehaald heb.
Sofie

De transformatie die ik bij Rosetta heb meegemaakt is enorm. Ik startte heel onzeker, timide, en mijn hart was “gebroken” en heel gesloten…

Zes maanden later was ik helemaal open gebloeid.

Rosetta hielp me naar inzichten, waar ik al lang in vast zat. 

Ik kwam samen met haar tot confronterende conclusies.. en heel duidelijke ahaaa’s.

Na elke sessie reed ik weer vol energie en boordevol liefde naar huis.

Rosetta is een heel straffe madame!! Ze was en is nog steeds ‘my kick in the ass’!

Deze persoonlijke coaching is voor mij zo fantastisch, leerrijk en inspirerend geweest, zou het voor geen geld van de wereld willen missen hebben. 

Rosetta geeft ook de meest waardevolle gouden tips, die je voor de rest van je leven kan blijven gebruiken!

Kortom een echte aanrader !!! Topcoach !!! ❤🍀❤

Chantal
Mijn eerste gesprek met haar zal ik niet gauw vergeten.
Als coach liet Rosetta mij verstaan dat ik een engagement aanging met haar en vooral met mezelf.
Niet wetende wat mij te wachten stond, ging ik de uitdaging aan en dat is voor mij een heel belangrijk keerpunt in mijn leven geweest waar ik tot vandaag geen moment spijt van heb gehad.
Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen hield Rosetta mij heel veel spiegels voor die confronterend en nodig waren.
Hierdoor leerde ik mezelf beter kennen en vooral van mij houden.
De transformatie die ik onderging, voelde als een openbaring niet alleen voor mij maar ook voor andere mensen uit mijn omgeving.
Wat een leerproces, welke prachtige inzichten heb ik mogen ervaren dankzij Rosetta en mag ik nu doorgeven aan anderen.
Liefste Rosetta, ik ben je oneindig dankbaar en hoop dat je nog vele mensen mag coachen op belangrijke keerpunten in hun leven!
Ann