Wie ben ik

In 2008 markeerde een keerpunt in mijn leven. Een intens gevoel vertelde me dat er meer moest zijn dan wat ik tot dan toe had ervaren. Ik besefte dat mijn huidige situatie niet alles omvatte en dat ik op zoek moest naar de essentie van het leven. Nadat ik ‘The Secret’ had gelezen en een Master Mind training had gevolgd, werd een nieuwe passie in mij geboren en werd mijn missie duidelijk. Ik doorbrak moedig mijn mentale muur van angst en omarmde het vertrouwen. Vertrouwen in een beter leven vol vervulling en liefde.

Mijn zoektocht leidde me naar het domein van coaching en persoonlijke ontwikkeling. Tijdens dit proces realiseerde ik me dat zelfliefde de basis vormt en dat mijn omgeving een spiegel was van mijn innerlijke staat en zelfzorg. De transformatie tot een meer bewuste en gelukkigere vrouw en moeder voor mijn twee jongvolwassen zonen, gecombineerd met mijn diepe passie en liefde voor medemensen, maakte het onvermijdelijk: ik moest en zou dit gaan overbrengen op andere vrouwen.

Respect voor mezelf en anderen, met beide benen stevig op de grond en een gezonde dosis humor, vormen voor mij de fundamenten van elke dag.

Ervaring

Tijdens mijn carrière van 20 jaar op de afdeling inkoop van een van de grootste retailers in België, heb ik waardevolle ervaring opgedaan. Ik kreeg dagelijks de kans om mijn bijdrage te leveren en werd geconfronteerd met een breed scala aan verantwoordelijkheden. Vooral mijn vermogen om flexibel om te gaan met mensen uit diverse afdelingen van het bedrijf en met partners, droeg bij aan mijn vroege ontwikkeling van mensenkennis. Niettemin besefte ik dat er een ander pad voor mij was weggelegd.

Na het ontdekken van mijn liefde en passie, met name training en coaching, was het voor mij volkomen duidelijk dat dit mijn levensbestemming was.

Sinds het jaar 2008 heb ik waardevolle kennis en ervaring kunnen opdoen, mede dankzij mijn uitgebreide coachingopleidingen en mindsettrainingen in zowel binnen- als buitenland, en met de begeleiding van de beste mentoren.