Heb je je ooit afgevraagd hoe en wanneer je de verbinding met jezelf bent kwijtgeraakt? Hoe je die innerlijke sprankel weer kunt laten schijnen? Waarom je soms zo weinig energie voelt? En waarom het lijkt alsof je altijd de verkeerde mensen aantrekt, mensen die je niet de juiste waardering geven?

Laten we eens samen op reis gaan, een reis naar zelfontdekking, herstel en transformatie. We zullen samen de weg naar binnen verkennen, dieper graven, en die kostbare connectie met je ware zelf herstellen. Je zult ontdekken dat jouw innerlijke sprankel nooit is gedoofd; hij wachtte gewoon op het juiste moment om opnieuw te stralen.

Samen zullen we ook de patronen doorbreken die hebben geleid tot het aantrekken van de verkeerde mensen en situaties in je leven. Je zult leren hoe je jezelf kunt respecteren, zodat anderen ook geen andere keus hebben dan jou met respect te behandelen.

Eenzaamheid zal geen rol meer spelen in jouw leven, aangezien je een diepe verbinding met jezelf hebt hersteld. Je zult leren hoe je jezelf kunt beschouwen als je meest waardevolle metgezel, en dit zal zowel je zelfrelatie als je relaties met anderen versterken en verdiepen.

Het is tijd om de beste versie van jezelf te omarmen, en ik sta klaar om je te begeleiden op deze reis van zelfontdekking en groei. Je bent het waard, en ik geloof in jouw potentieel om te schitteren als nooit tevoren. Laten we beginnen aan dit prachtige avontuur, samen. 🌟💫

Ik heb een traject gevolgd bij Rosetta op een moment waarop ik klaar was om dieper innerlijk werk te doen.
Rosetta is DE coach die jou helpt om jouw diepere innerlijke wonden aan te pakken en dat loont écht de moeite, want dit leidt tot ware transformatie.
Rosetta pakt dus meteen de oorzaak aan en dat is ook de reden waarom je zo snel resultaat ziet bij jezelf 😉
Dit is ook de reden waarom ik mezelf zó heb zien transformeren in mijn traject.
Bij aanvang zei ze nog : Jij gaat een andere vrouw worden! En zo geschiedde het! 😄
Haar waardevolle teachings en tools hebben mij énorm geholpen in mijn eigen groeiproces, waardoor ze me het grootste cadeau gaf :
het vertrouwen dat alle antwoorden al in mij zaten en dat ik mezelf kan helpen.
Dankzij haar begeleiding heb ik mezelf mogen zien groeien tot een krachtige vrouw die zichzelf graag ziet en zich op de eerste plaats zet🙂
Ze is je grootste cheerleader, een prachtige energie en ik denk dat ik voor velen spreek als ik zeg dat je er ook nog eens een grote dosis humor bij krijgt🙂
So thank you Rosetta!!
Sumire Vidál
Dankbaar dat Rosetta als coach op mijn pad is gekomen. Ik worstelde met bepaalde aspecten van mijn leven en heb Rosetta gekozen na het intake gesprek omdat ze me niet aanraadde om mijn job, privé leven, woonplaats meteen te wijzigen (wat een andere coach wel deed tijdens het intakegesprek) . Rosetta leerde me om opnieuw naar mijn gevoel te luisteren en van binnen naar buiten te leven. Een authentieke , mooie en lieve dame. Een gesprek met haar is steeds een eye opener, sluit ik af met een goed gevoel en  gemotiveerd om mijn doelen te behalen.  Absolute aanrader als coach als je even worstelt.
Céline De Pelsmaeker
Rosetta is een top coach, trainer en vrouw.
De manier waarop ze haar vragen stelt en open en onbevooroordeeld je antwoorden en soms excuses aanhoort, zorgt dat je u snel veilig voelt en begrepen. Ook al gaat ze niet akkoord met wat je zegt en weet ze dat het excuses zijn, ze zal daar begripvol en liefdevol mee omgaan waardoor je zonder het beseft openstaat en verder erover ingaat. Waardoor je haar toestaat om dingen bloot te leggen en om te vormen met jou.
De liefdevolle manier waarop ze te werk gaat en in het leven staat is voelbaar en leert ze jou ook aan.
Ze is in staat om je op heel korte termijn inzichten te bezorgen en je zelfliefde en innerlijke kracht te laten groeien.
Als ze met jou meestapt geeft ze jou de tijd en ruimte en kan je meeliften op haar vertrouwen en positivisme.
Een aanrader! Ze was elke euro waard en was de beste en meest waardevolle investering die ik in mezelf ooit heb gedaan! 🩷
Inge Nuytten

Jouw coachings voor mij hebben ontzettend veel betekend.
Voor mij waren deze het begin van een nieuw leven en van een nieuwe levensstijl.

In het begin heb ik het dikwijls moeilijk gehad.
Koppig als ik ben, mocht Rosetta me meer dan eens wakker schudden. Ik heb veel geweend en hard gewerkt om mijn boosheid en angsten te overwinnen, maar met haar strenge liefdevolle coachingsessies heeft Rosetta me stap voor stap hierdoor geholpen.
Vooral de relatie met mezelf was mijn grootste werkpunt.
Ik kon mezelf nog niet eens aankijken in de spiegel. Tegenwoordig, nog elke dag geniet ik van mijn spiegelbeeld en vertel ik mezelf hoe graag ik me zie en hoe geweldig ik ben.

Ook mijn andere levensgebieden werden aangepakt en stuk voor stuk zag ik mezelf openbloeien en veranderen in positieve zin.

Vandaag ben ik een sterke onafhankelijke vrouw en sta ik recht in mijn schoenen.
Ik heb een stabiele volwassen relatie met een prachtige, lieve, verstandige, ambitieuze en mag ik zeggen, hele knappe man Verder ben ik mijn eigen bedrijf gestart, ik heb een positief zelfbeeld, vele vrienden, een warme thuis, en bovenal ik voel me over het algemeen goed.
Als ik vandaag tegenslag of angsten heb, dan kan ik daar mee omgaan en dat is zo een fijn gevoel.

Rosetta, met woorden is het moeilijk te omschrijven hoe dankbaar ik je ben. Je hebt mijn ogen geopend, en mijn hart genezen. Het is geen makkelijk proces geweest en nog steeds ben ik niet waar ik wil zijn, maar ik heb er vertrouwen in dat ik er kom.
Ik ben het universum zo dankbaar dat jij op mijn pad terecht gekomen bent. Jij hebt me opnieuw leren liefhebben, dat is het mooiste geschenk dat ik uit jouw coachings gehaald heb.

Dankje ! 🙂
Sofie

De transformatie die ik bij Rosetta heb meegemaakt is enorm. Ik startte heel onzeker, timide, en mijn hart was “gebroken” en heel gesloten…

Zes maanden later was ik helemaal open gebloeid.

Rosetta hielp me naar inzichten, waar ik al lang in vast zat. 

Ik kwam samen met haar tot confronterende conclusies.. en heel duidelijke ahaaa’s.

Na elke sessie reed ik weer vol energie en boordevol liefde naar huis.

Rosetta is een heel straffe madame!! Ze was en is nog steeds ‘my kick in the ass’!

Deze persoonlijke coaching is voor mij zo fantastisch, leerrijk en inspirerend geweest, zou het voor geen geld van de wereld willen missen hebben. 

Rosetta geeft ook de meest waardevolle gouden tips, die je voor de rest van je leven kan blijven gebruiken!

Kortom een echte aanrader !!! Topcoach !!! ❤🍀❤

Chantal

Als jonge mama voelde ik me erg onzeker. Ik deed heel hard mijn best om een goede mama en liefdevolle partner te zijn, mijn huishouden draaiend te houden, mijn job heel goed uit te voeren,… Ik liep aan mezelf helemaal voorbij en vroeg me af “Is dit het nu?”.

Lieve Rosetta, jij hebt me terug in mijn kracht gezet, als vrouw en als mama. Je leerde me loslaten datgene dat me niet gelukkig maakt. Ik ben weer gaan stralen en heb zoveel energie! Ik ben je heel erg dankbaar voor de weg die we samen hebben afgelegd! 

Liefs Kristel 

Kristel
Mijn eerste gesprek met haar zal ik niet gauw vergeten.
Als coach liet Rosetta mij verstaan dat ik een engagement aanging met haar en vooral met mezelf.
Niet wetende wat mij te wachten stond, ging ik de uitdaging aan en dat is voor mij een heel belangrijk keerpunt in mijn leven geweest waar ik tot vandaag geen moment spijt van heb gehad.
Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen hield Rosetta mij heel veel spiegels voor die confronterend en nodig waren.
Hierdoor leerde ik mezelf beter kennen en vooral van mij houden.
De transformatie die ik onderging, voelde als een openbaring niet alleen voor mij maar ook voor andere mensen uit mijn omgeving.
Wat een leerproces, welke prachtige inzichten heb ik mogen ervaren dankzij Rosetta en mag ik nu doorgeven aan anderen.
Liefste Rosetta, ik ben je oneindig dankbaar en hoop dat je nog vele mensen mag coachen op belangrijke keerpunten in hun leven!
Ann