Welkom bij mijn Workshop: Straal, door van Jezelf te Houden

Dompel jezelf onder in de reis van zelfliefde en transformatie tijdens ons exclusieve workshop: ‘Straal, door van jezelf te houden’.

Ontdek de diepgang van de volgende 6 inspirerende thema’s die de transformatie van binnenuit creëren.

 1. Wordt de beste versie van jezelf: Ontgrendel je potentieel en omarm groei op alle niveaus van je leven.
 2. De wonde van je ziel: Begrijp en genees de innerlijke wonden die je groei belemmeren.
 3. Van je hoofd naar je hart: Maak de transformerende innerlijke verschuiving en ontdek de kracht van authentiek leven vanuit je diepste gevoelens en intuïtie.
 4. Wordt geen dief van je eigen geluk: Ontdek de bevrijdende kracht van loslaten en vergeving.
 5. Verbinding met je ware Ik: Versterk de connectie met je ware zelf en ontdek de stralende kracht die voortkomt uit authentiek leven.
 6. Omarming van Zelfacceptatie: Laat de kracht van zelfacceptatie je leiden op de reis naar innerlijke vrede en authentieke liefde voor jezelf.

Waarom de workshop volgen?

De workshop “Straal, door van jezelf te houden” biedt een transformerende ervaring waarin je de diepgaande kracht van zelfliefde ontdekt. Door deel te nemen, zul je:

 • Innerlijke Transformatie: Ervaar een reis naar zelfontdekking en ontgrendel de krachtige transformatie die voortkomt uit liefdevolle zelfacceptatie.
 • Veerkracht Ontwikkelen: Leer hoe zelfliefde je veerkracht versterkt, waardoor je beter kunt omgaan met uitdagingen en veranderingen in het leven.
 • Authentiek Leven: Ontdek hoe je vanuit je hart kunt leven, authentiek en in lijn met je ware zelf, wat leidt tot een vervullend en betekenisvol leven.
 • Praktische Tools: Krijg concrete tools en inzichten die je kunt toepassen in het dagelijks leven om van binnenuit liefdevoller, mild en geduldig met jezelf te zijn.
 • Positieve Energie: Laat negativiteit los en omarm positieve energie, waardoor je straalt van binnenuit en een positieve invloed hebt op je omgeving.

Ik ben toegewijd om je te begeleiden naar jouw beste zelf, op voorwaarde dat jij ook klaar bent voor deze reis van innerlijke transformatie.

De workshop zal telkens om de twee weken plaatsvinden op woensdag van 20:00 uur tot 22:00 uur:
24 januari
07 februari
21 februari
06 maart
20 maart
03 april

Je investeert €279 in jezelf voor een volledige training van 12 uur.

Het is jouw leven; maak er alsjeblieft iets moois van. Niet omdat het moet, maar omdat gelukkig zijn jouw geboorterecht is.”