In mijn persoonlijke ervaring heb ik geleerd dat zelfliefde een diepgaande en uitdagende ontdekkingsreis is. Het is een innerlijke reis die ons uitdaagt om onszelf lief te hebben met al onze imperfecties en prachtige eigenschappen. Gedurende deze zes stappen van zelfontdekking nodig ik je uit om samen met mij elke dag nieuwe manieren te verkennen om deze essenti√ęle en transformerende kracht in ons leven te cultiveren. Ik raad je aan om tijdens deze reis een speciaal notitieboekje te gebruiken, een plek waar je je gedachten, gevoelens en inzichten kunt vastleggen, want dit is een reis van zelfreflectie en groei.

Laten we beginnen met het begrijpen van een diepe waarheid: jouw uiterlijke wereld is een reflectie van jouw innerlijke wereld. De gedachten, gevoelens en overtuigingen die zich binnenin jou afspelen, hebben een aanzienlijke impact op hoe je de wereld om je heen ervaart en hoe anderen jou behandelen. Dit inzicht is krachtig omdat het ons de controle en de mogelijkheid geeft om onze realiteit te transformeren door eerst binnenin onszelf te werken.

Gedurende deze reis zullen we onze innerlijke diamant polijsten, de schitterende kern van wie we zijn. Deze innerlijke diamant vertegenwoordigt onze unieke kwaliteiten, talenten en ware zelf. Het is de bron van onze kracht en straalt van binnenuit. Samen zullen we leren hoe we deze innerlijke diamant kunnen laten stralen en de liefde voor onszelf kunnen verdiepen.

Laten we nu de eerste stap zetten op onze reis naar zelfliefde. ūüíĖ Samen gaan we op weg naar een liefdevoller en krachtiger zelf.

Liefs,
Rosetta

.